31.10.2017

Tiedote MBO -liiketoimintakaupasta Identoi Oy:n ja Applirent Oy:n välillä

 

Tiedote MBO -liiketoimintakaupasta Identoi Oy:n ja Applirent Oy:n välillä

 

Identoi Oy ja Applirent Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Applirent Oy ostaa TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnan Identoi Oy:ltä.

 

Applirent Oy:n omistajat ovat Tuomas Niemi, Antti Lehikoinen ja Vesa Harjunen, jotka Identoi Oy:ssa vastasivat TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnasta ja sen ohjelmistokehityksestä sekä asiakaspalvelusta.

 

TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminta on siirtynyt Applirent Oy:lle 31.10.2017 klo 23:59. Kaikki palvelut jatkuvat katkeamattomina.

Kaupan yhteydessä Tuomas Niemi, Antti Lehikoinen, Vesa Harjunen ja Joonas Mononen siirtyivät Applirent Oy:n työntekijöiksi vanhoina työntekijöinä. Applirent Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Tuomas Niemi.

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkäaikaiset työntekijämme siirtyvät yrittäjiksi ja ottavat vetovastuun TK-Vuokrat ohjelmistoliiketoiminnastamme. Tämän järjestelyn myötä Identoi Oy kasvattaa ja laajentaa toimintaansa teollisuuden, logistiikan, kaupan ja palveluiden, sekä rakentamisen toimialojen digitalisaation toteuttajana erikoisosaamisalueenaan mm. Web-, mobiili-, tiedonkeruu-, RFID-, ja IoT- teknologiat, toteaa toimitusjohtaja Sakari Vaara, Identoi Oy:stä.

 

"Liiketoimintakaupalla Applirent Oy:stä tulee johtava vuokraus- ja kalustonhallinnan ratkaisuihin keskittynyt ohjelmistotoimittaja Suomessa. Lähdemme jatkamaan vuokraustoimialan ohjelmistoliiketoimintaa ammattitaitoisella ja kokeneella tiimillä.", toteaa Applirent Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Niemi.

 

"Aluksi varmistamme toimintojen jatkuvuuden siirtymävaiheessa. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä muutoksia IT-ympäristöihinsä. Lähitulevaisuudessa tulemme kehittämään edelleen mobiili- ja pilvipalveluratkaisujamme vuokraus- ja kalustonhallinnan tarpeisiin.", jatkaa Niemi.

 

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:

Applirent Oy, Toimitusjohtaja:Tuomas Niemi, 0500 892 868, tuomas.niemi@applirent.com 

 

Identoi Oy, Toimitusjohtaja:  Sakari Vaara 040 553 9347 sakari.vaara@identoi.com

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja