Keslog tehostaa logistiikkaansa Identoin mobiiliratkaisulla

 

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä ja milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle” kertoo Kauko Keskihannu, kehityspäällikkö, Keslog Oy:stä ja jatkaa ”Identoin osaaminen ja pitkä kokemus logistiikan mobiiliratkaisuista ovat nopeuttaneet projektiamme”.

 

 

Keslog Oy:n keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

 

Identoi Oy toimittamalla mobiiliratkaisulla Keslog Oy ohjaa kotimaan jakelukuljetusten kuljetustehtävät kuljettajille ja kerätään kuljettajien suoritteet reaaliaikaisesti.  

 

Keslog Oy:n mobiiliratkaisu on käytössä lähes 300:lla sopimusautoilijalla, jotka tekevät noin 3500 asiakaskäyntiä päivittäin.

 

Keslog Oy:n kuljettajan mobiilisovellus sisältää lastaus-, purku- ja paluulogistiikan toiminnot. Kuljettajan sovellus toimii tiedonkeruulaitteessa. Ratkaisulla voidaan myös seurata yksilöllisellä SSCC-viivakoodilla varustettuja kuljetusalustoja. Mobiiliratkaisu keskustelee reaaliaikaisesti langattomien verkkojen kautta Keslogin ajojärjestelyn työpöydän kanssa.

 

 

 

<- Takaisin

 

 

 

 

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja