E.T. Listat Oy on ottanut käyttöön Identoi Oy:n toimittaman reaaliaikaisen sisälogistiikan ratkaisun vuonna 2015.

 

”Jalostamme vuodessa keskimäärin 20 miljoonaa metriä rakennuslistoja, paneleita sekä lattialautaa. Uudella sisälogistiikan ratkaisullamme voimme ohjata ja seurata asiakastilaustemme tuotantoa, keräilyä ja toimittamista läpinäkyvästi ”, kertoo Raine Luukko, toimitusjohtaja, E.T. Listat Oy, ja jatkaa “Yhteistyömme Identoin kanssa on sujunut hyvin. He ovat nopeasti sovittaneet tuotettaan vastaamaan tarvettamme.”

 

E.T Listat Oy:n myynti näkee reaaliajassa asiakastilausten etenemisen tuotanto- ja toimitusketjussa. Tuotteiden valmistuminen höyläys- ja maalauslinjoilta luo järjestelmään automaattisesti siirtotehtäviä trukeille. Trukin kuljettajat näkevät joko kartalta tai listasta, millä tuotantolinjalla uusia siirtotehtäviä on odottamassa. Kuljettaja kuittaa kunkin siirtotehtävän aloittamisen ja päättämisen.

Asiakastilaukset kerätään ja toimitetaan kuljetussuunnittain. Varastomiehet keräävät asiakastilaukset modernissa logistiikkahallissa matalakerääjillä, joihin on asennettu 10” kosketusnäyttöinen tietokone ja langaton BT-viivakoodin lukija.  Järjestelmä kertoo kerääjälle, mistä varastopaikoista kerättävää tuotetta löytyy.

Rahtikirjat tullaan lähettämään liikennöitsijöille sähköisesti. Liikennöitsijä voi kuitata toimituksen asiakkaalle älypuhelimeen toteutetun kuljettajan käyttöliittymän kautta.

 

E.T. Listat Oy:n varastoratkaisu perustuu Identoin selainkäyttöisiin Celesta Plan ja Celesta Mobile –tuotteisiin ja ratkaisu on liitetty iScala ERP-järjestelmään rajapinnan kautta.

 

Lisätietoja

Raine Luukko, toimitusjohtaja, E.T Listat Oy, etunimi.sukunimi@etlistat.fi

 

 

E.T.Listat Oy      

             
E.T.Listat Oy on johtava suomalainen rakennuslistojen ja -profiileiden sekä sisustuspaneeleiden valmistaja. Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta. E.T.Listat Oy valmistaa kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä (EM) tai vähäoksaisesta (VM) männystä.

Yhtiö kehittää jatkuvasti tuotteitaan, seuraa sisustusalan trendejä ja materiaalien sopivuutta erilaisissa sisustuskohteissa. Yhtiö panostaa myös entistä tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään tuotantoteknologiaan.

Yhtiö työllistää yli 100 alan ammattilaista ja vuoden 2014 liikevaihto oli noin 20 Meur.

 

<- Takaisin

 

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja